úterý 20. března 2012

Slovenské dobrodružství pánů Strážného a Ex

 Věnováno všem čtenářům stránky hnutí "Jsme za připojení Slovenska k Maďarsku".
Vážení přátelé,
dnes se staly přímo neuvěřitelné věci. Já i Gabriel jsme dnes byli uneseni slovenskou tajnou policií do Bratislavy. Tam nás přivítal ( "ééé, čo ti jebééé" ) slovenský policejní ředitel. Velice dobře nás pohostil a úpěnlivě nás prosil, abychom stránku z internetu okamžitě smazali. Prý sám chce vrátit ukradené území Maďarům, ale naše stránka by mohla prozradit pravý záměr slovenských spiklenců, mezi kterými je i on. Slovenský lid totiž ještě není úplně zatracený a má mezi sebou spravedlivé a hodné lidi, kteří chtějí pomoci dobré věci.
Nad kávou a sušenkami jsme mu však vysvětlili, že je důležité kauzu podporovat veřejně a nebát se. Nechal se přesvědčit a poděkoval nám.
 Následoval divkoký večírek, kde jsme byli obdarováni tradičními maďarskými langoši a vyprovázeni za popěvu maďarské hymny k vrtulníku, který řídil zakladatel naší stránky, Aleš Sofín, který se právě vracel ze své expedice, při které nasbíral velké množství zajímavých penisů. Následovně jsme letěli do Bílého domu, kde mě mí kolegové ze CIA ujistili, že už napevno podporují materiálně i výzvědně naší kauzu. Pan prezident Obama nám popřál hodně štěstí v boji za spravedlnost a svobodu a dostali jsme od něj diplom, což bylo velice cenné. Gabriel dostal i nějaké propisky, jako dar pro českého prezidenta všech prezidentů, pana doktora dokonalého Václava Klause.
Po příletu do Čech jsme ještě vše oslavili na párty v zámečku Konopišti, kde měl pro nás koncert Pavol Habera. Představil remake svého starého hitu "Je To Vo Hviezdach", který se tentokrát jmenuje "Je To Vo Uhrách".

Od EU jsme již získali pro náš záměr 4 miliony euro. USA také poslaly finanční balíček pro potřeby humanitární pomoci v karpatské oblasti. Děkujeme.

3 komentáře:

  1. Pan prezident Obama je vskutku mily clovek a pripojenie Ceskej Republiky k Nemecku privital s rozpakmi (WTF? when that suckers left?) ale prislubil napravu a plnu podporu prinavratenia uzemia Nemcom.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sudety bych němčourům klidně přenechal, jen ať si ty krkonošské cikány užijou. :)

      Vymazat
  2. Byla to zábava, tolik vztekajících se hornouhrů mě rozesmálo, až jsem kolikrát brečel.

    OdpovědětVymazat