pátek 27. ledna 2012

Unser Freund Zippy a my

Inu. Co bych vám o tom povídal, má milá dítka. O Zippym z AMK a zlých lidech z SBCZI. Všichni ten příběh znají, ale nikdo ne úplně přesně. Tak se posaďte, a já vám povyprávím, jak se to všecko seběhlo.

Prolog aneb co nevím jistě ale z řečí starců jsem zaslechl:


Žil byl, v zemi české, kde lidé docela nedávno objevili internet, jeden Jenda. Byl to chlapec dobrotivý, veselý a švarný, jak už to u nás bývá. A protože byl takové dobračisko, chtěl se o ty všemožné legrácky a divy, co je ve světě nasbíral, podělit i s ostatními. I založil ten mládenec takové internetové skladiště na ty jeho kulišárny, které nasbíral a pojmenoval jej žertovně "Au moje koule!", takový to byl šprýmař. A protože na to nechtěl být sám, pomáhali mu s tím jeho kamarádi, taky taková dobračiska. Lidem, kteří sami neměli čas tyto legrácky hledat, dělala tato stránka radost převelikou.

Švarný Jenda popíjející ve stoje z láhve Rossijskoje Igristoje, jako pravý muž z lid(l)u.

Doslechl se o tom ovšem jeden čtverák, chlapec vyučený, všemi mastmi mazaný a hned ho napadlo, jak by si namastil kapsy na tom šprýmařském podniku. Jmenoval se Zdeněk, ovšem přezdívkou Zippy nazývati se nechával. I navštívil Zippy Jendu a povyprávěl mu o záměrech svých velikých s jeho stránkou. Jendovi jeho řeč se zalíbila, nechal tedy mu stejná práva na ono království. Zippymu nestálo už nic v cestě. Začal po stránce se sápat jako saň, reklamou ji plnil a odsekavými výrazy nešetřil. Mnoho lidu odradil, i z řad administrátorů lidé odcházeli. Pokud je Zippy sám nevyhodil. Nevíme zda Jenda zklamaný byl nebo šťastný, každopádně od té doby pouze konal za mrzký peníz, který mu Zippy poskytoval. Od té doby pouze Zippy vydělával a trochu Jenda. Zbytek zůstal nezaplacen.

Zippy na vrcholu své krutovlády.


Nevím zda přesně tak se stalo, jist jsem si ovšem tím co nadcházelo...

Kterak Zippy verbovat se snažil


Nestačilo Zippymu AMK. Nové výdělečné stránky jal se zakládati. Neb sám ovšem jen na peníze hleděl a obsah tvořiti neznal, hledal povolanější, které by zneužil. Tak se tedy stalo, že doslechl se o SBCZI, kde nejen že se rokovalo ale humorem nejkrutějším to tam oplývalo.

Dozvěděl se také o tom, že jistý Ugomír Užgřuš, vystupující pod jménem falešným, za SBCZI stojí. Napsal mu tedy, zda by nechtěl přijmout místo u něj, že by server Tvrdej.cz zásoboval svým břitkým humorem a výstupem, za finanční ohodnocení. Přemýšlel o tom Ugomír. Odjakživa tvořil s pouhé radosti, nikdy nebyl nikým placen. Peníze by se mu samozřejmě hodily ku prospěchu. Také ale věděl, že Zippy není člověkem čestným. Pokusil se však. S tím, že Sdružení zůstane samostatné a od AMK izolované, souhlasil Zippymu a čekal na to, až jej bude potřebovat.

Nestalo se tomu ovšem tak. Zippy neodolal pokušení, a ukradl Ugomírovi jeho dílo - jeden díl Hitlerových dobrodružství, které byly tehdy v plenkách.

Ugomír byl rozlícen. Kontaktoval Zippyho a směle mu oznámil, že si nepřeje, aby bral jeho díla ve svůj vlastní prospěch. Zippy na to výsměšně odpověděl že to je nejlepší vtip, co prý v ten den slyšel. Ugomír se tedy vzdal ambicí v AMK a udělal si o Zippym odpovídající mínění.

Zanedlouho ovšem od Zippyho dostal další zprávu.

Pozn. Ugomíra mi sice za nějaký čas smazali kvůli trollingu, ale za Gabriela jsem mu  Stayin' alive poslal ještě před týdnem.

Zlí Trollové, ukažme si na ně !


Jak časy běžely, vzpomínalo se na starý konflikt už jen z legrace. Trollovalo se, vtipkovalo na mnoha frontách. A pak přišel případ "Na věku nezáleží :*". Tato stránka pobouřila mnohé, jednoho našeho fanouška ale inspirovala ke vskutku čtveráckému dílu.

Vyfotil stránku i s jejími příspěvky a doplnil k ní krásný ústřižek z jiného screenu, tak že výsledek sděloval, že vlastníkem stránky je Zippy. Autora oné stránky to zřejmě pobavilo tak, že se začal "podepisovat" klasickým Zippyho "[Z]" . No prostě sranda jako v krematoriu. Jakože fakt sranda.

Zippy to ale těžce nesl. Tato fotka totiž oblétla jeho hřiště a oblbla spoustu oveček. Začal tvrdě brojit proti této stránce, a stejně i proti SBCZI.

Stránku smazali a šmitec. Stejně pak ale vzniklo spousta podobných, či naprosto identických stránek od našich fanoušků, kde se trolluje ještě dnes.

Btw. Zippy, až si to budeš číst, tu tvojí stránku [Z] v kategorii "Bavič" jsme ti smázli my. :*

Přineste mi jeho hlavu ! 


Za pár dní nás Zippy ovšem potěšil další konfrontací. Nyní ale velmi podlou a ovečky zneužívající. Narazil na profil člena SBCZI Radka Pavlíka, patrně uvedeného jako správce v jedné podskupině SBCZI. Sdílel jeho foto a jméno s žádostí o jakékoliv informace o jeho osobě. Když mu Radek pod onu fotku osobně napsal, že  onoho člověka osobně zná z mateřské školky, Zippy jeho komentáře smazal a zablokoval ho, stejně jako to provedl všem ze 70% komentujících, kteří se Radka zastali. Tím prakticky znemožnil jakoukoli možnost obhajoby z Radkovy strany pod samotnou fotkou.

Wanted.


Tak se obhajoby musíme chopit my. Zippy zveřejnil foto člověka, který nedovršil 18 let, ke zveřejnění své fotky pravomoc nedal a je zde křivě obviněn z něčeho, co nespáchal. Se stránkou "Na věku nezáleží :*" neměl nic společného. Pobavily nás Zippyho komentáře, které mluví o tom, co bude muset tento "vyvrhel" na policii vysvětlit. Pobavily i proto že jsme nespáchali žádný trestný čin, a Zippy pátrání vede na vlastní pěst. Policie v tomto pravomoce nemá. Radek by nakonec sám mohl podat na Zdeňka Slezáka trestní oznámení. Ale my nehrajeme na žalobičky a vůbec, Radkovi je to celkem fuk.

Tak, teď to víte. Zlu zdar, Zippymu čest.

10 komentářů:

  1. Když už jsem sem vlezla, tak trocha OT: Sázím, že ji odkrouhnul manžel a je někde na zahradě. Ta fotka je polehčující okolnost..
    http://www.facebook.com/media/set/?set=a.197762803654761.40792.194064147357960&type=3

    OdpovědětVymazat
  2. Ten Zdenek Slezak je ale piica...
    A proc se tady musim prihlasovat? Co to kurva je?? Neco pro Velkyho Bratra?

    OdpovědětVymazat
  3. no s AMK to bylo jeste asi trochu jinak...
    puvodne, napad i nazev, byl snad jisteho Jakuba, Z mu jen pomahal. Protoze AMK bylo nejak zavreny, tak se zalozila nova stranka, kterou uz zakladal tady [Z].
    Proto pred casem doslo k tomu, ze se ten Jakub vratil k adminum a vsechny ostatni smazal s tim, ze se AMK vrati k tomu puvodnimu. Ale protoze je [Z] vychcany, tak napsal adminum FB a definitivne ma AMK on, protoze to zakladal... a ted si na tom vydelava prachy...

    Jen skoda, ze na kazdou svini se vari voda s konskou hlavou...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. SCooTy docela mě udivuje že o tom víš tolik. [Z] je pěkná svině. Viděl jsem ho jenom jednou a už si našel důvod jak mě fyzicky napadnout a to jenom proto že jsem se pousmál na holku kterou chtěl sbalit. Je to nevyrovnaná osobnost která by potřebovala trochu proplesknout. Jinak starý AMK bylo smazáno administrátory FB. Možná asi proto že když jsem se snažil své stránky získat zpět (Zippy mi odebral admin práva) a zpět jsem je taky získal ale trvalo jenom den než stránky byly smazány spolu i se všemi účty adminů které jsem po vymazání [Z] do stránek zapojil. Od adminů FB nám přišlo vyrozumění že jsme prostě spamovali. Ale s největší pravděpodobností za to můžu prostě [Z], který najednou stránku nahlásil za závadnou. Bohužel kvůli smazanému účtu na FB jsem nemohl stránky založit znova a ujal se toho samosebou [Z]. Bohužel jsem pak nebyl ani rychlý při pořizování domény kterou si pořídil anonym a až po čase byla odkoupena Zippym.

      Na druhou stranu nelituji že stránky už nejsou moje. Aspoň mám kamarády tam venku a ne jen ty po internetu.

      Jakub

      Vymazat
    2. sleduju AMK od vzniku a pamatuju, kdyz ses na okamzik vratil, ostatne sem ti i psal...

      tak ja stojim za tim, ze AMK nema vlastni irc channel, protoze jsme 2 prebrali:)

      Vymazat
  4. Ještě neni od věci připomenout, že Zippy byl ten, kterej stál za zničenim první "zábavné" stránky na FB, "Chci bejt aspoň z poloviny takhle tvrdej", která byla pro AMK i určitou konkurencí. A navíc mi dal na "BANána", jak tam šprýmařsky říká.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A to mu nikdy nezapomenu, zmrd... Tvrdej byla stránka na úrovni, AMK je smetiště toho, co už nikdo nechce ani na 9gagu

      Vymazat
  5. Podle příspěvků co [Z] dává na AMK, mi přijde jako debilní rasistickej úchyl. Radči o něm ani nemluvit...

    OdpovědětVymazat
  6. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat