pátek 27. dubna 2012

Zásah vyšší moci a náznak budoucího postupu

Úterní odpoledne 24. dubna bylo pro naší krásně se rozvíjející komunitu hyperelitních zlounů studenou sprchou. Sluníčkové živly nebo jiné, jim podobné elementy se zřejmě zasloužily o to, aby byla naše skvělá a nádherná stránka zablokována. Bez udání důvodu, po dvou letech a jednadvaceti dnech záslužného výskytu mezi hromadami hoven českého Facebooku.

Bylo by ovšem pošetilé si myslet, že by tento stav zůstal fatálním.
Asi o 10 minut od smazání mateřské stránky, byla založena nová. To je skvělé, budeme znovu hnusní, jako na začátku, a bude tam méně plebsu, alespoň prvních několik dní. I tak mi ale vrtá hlavou otázka, proč bylo SBCZI smazáno, i když bylo už daleko měkčí než na začátku. Snad proto, že spojení 30 000 negativních bytostí je globalní nebezpečí. My ale víme, že aktivních a naprosto stejně výkonných je nás podstatně méně.

Co nás tedy čeká:

To samé, co jsme dělali do teď. Budeme ničit facebooková hovna, pořádat hony, pranýřovat hloupost, šokovat. Není horšího nepřítele, než zvrhlého intelektuála z SBCZI. Teď, když je Sdružení menší a fanatičtější, bude to teprve zajímavé. Já se nyní budu zřejmě více svěřovat tomuto blogísku, protože je neudržovaný a vděčí za to jen a pouze mé osobní lenosti. To se mi moc nelíbí. Budou přibývat příspěvky nejen ode mne, ale také od Mirkolma Ex a jiných, snad i nějaká literární dílka. Co se týče kultury, náš hudební celek S.P.M. je na nejlepší cestě stát se jednou kultovním untergrundovým celkem.

Tak mnoho zmaru. 



1 komentář:

  1. Zdravím, nechtěli byste udělat nějaký dobře vypadající web? :) Samozřejmě zdarma.

    OdpovědětVymazat