čtvrtek 26. ledna 2012

Úspěšné vkročení do nového roku aneb Vítězný leden SBCZI

Po velmi dlouhé době se mi konečně naskytla možnost obveselit své ovečky krásným slovem. Je to i tím že první měsíc tohoto roku byl asi nejvíce aktivním měsícem na Sdružení, od počátku jeho existence. V následujícím článku se budu snažit shrnout vše, co nás v lednu potkalo.

Jsme v televizi ! ( rozhořčená maminka vrací úder )

Nepopíráme, že rádi provokujeme. A když chcete na internetu provokovat tak, aby vás to bavilo, musíte si vybrat skupinu lidí, kteří jsou vznětliví, kteří nejsou příliš inteligentní a kteří jsou velmi citliví. Hned po milovnících zvířat a vidláckých neonacistech jsou to internetové mladičké maminky.
______________________________________________________________________________

Poznej svého nepřítele - Kybermaminka: 

Kybermaminky jsou z většiny mladé ženy ( věkový průměr 20 let - od 18ti do 22 ), které se dostaly do březího stavu, nebo již stačily porodit. Přiznejme si, že to taková osoba nemá příliš jednoduché. Krom toho, že se musí prakticky sama starat o dítě, většinou žije na velmi stísněném prostoru, poskytnutém obvykle jejími rodiči. Kybermaminka nedisponuje přílišným intelektem, dokazuje to i skutečnost, že si nebyla vědoma existence antikoncepce,  když byla potřeba. Kybermaminky jsou agresivní, sentimentální, neumí česky a sdílí nahaté fotky svých dětí s ostatními fanatičkami. Do toho všeho mají Kybermaminky vysoké sebevědomí a cit pro správnou morálku, které jim říkají že za to, že mají dítě, jsou skvělé.
______________________________________________________________________________


Trolling probíhal jako po másle, než se do něj zapojily spousty tupců bez úrovně, které stránku doslova zahrnuly fekáliemi. Naše ovčí armáda, jedna z nejsilnějších zbraní, kterými disponujeme, na nás vrhla horší světlo. Ale i tak se situace uklidnila, úroveň opět narostla a my si užívali konfliktu, který poukázal na spoustu věcí a v podstatě mnohému přispěl. Na naší stranu se v něm obrátila spousta inteligentnějších maminek, které zkrátka nesnesly tupost svého druhu. Byl zkrátka úspěšný i užitečný.

Šestého ledna jsem se v Brně setkal se třemi lidmi, které bych bez SBCZI nikdy nepoznal. Nezbývá mi než konstatovat, že pokud si s někým výborně rozumíte na internetu, v hospodě je to ještě daleko lepší ( děkujeme ti, Cukrberku :* ). K ránu sedmého ledna jsme si užívali naši výjimečnost v jednom nejmenovaném podniku, smáli jsme se nahlas ošklivým hostům, těhulkám, zapojili se do několika slovních konfliktů. Nádhera.

Když tu náhle naši pohodu narušilo echo. Prý jsme byli v Krimi zprávách TV Prima. Ihned jsme se napojili na internet z blízkého KFC a pustili si následující:

Krimi zprávy TV Prima 6.1.2012 - druhá reportáž, mezi ovečkami a masakrem.

Málem jsme padli. Jeden z pisatelů, kteří byli poctěni záběrem na monitor a který právě popíjel po mé pravici, byl poctěn přípitkem. Samozřejmě že TV Prima vybrala ze zdi Těhulek záměrně jen nechutné nebo hloupé příspěvky od našich ovcí. Neschopná policie, odborník na internetovou bezpečnost, argumentující "komplexy" a rozjuchaná právnička, sedící u počítače pravděpodobně v bytě svého partnera který dělá pro televizi, volající po FBI. Na konec jsou ale maminky i tak upozorněny, jako by jim to nikdo z těch zlých lidí neříkal, aby nikam nedávaly fotky svých nahatých drobečků. Vrchol, sračkostroj, sraček zdroj, estráda jako prase.

Zatím ale pouze na Těhulkách, zbytek naší aktivity byl docela neoprávněně neopomenut.

Naše expanze tedy pokračovala,  snad již na vyšší úrovni. Netušili jsme ale, že ďábelské pařáty sračkostroje v TV Prima pracují na plné obrátky.

10. leden 


Hlavní zprávy patří nám. Sklepní chovatelé, Sdružení, Kybermaminky, všechno. Temný hudební podklad, zděšení redaktoři v terénu. A samozřejmě hrůzná historka o "fotce s mířící zbraní". Zde předkládáme originál:



Sdružení je prezentováno jako stránka uctívající "nacistického vůdce Adolfa Hitlera". Nikde přitom ani není uveden název stránky, fotky jsou předkládány bez komentářů k nim. Zkrátka negativní reklama během okurkové sezony.

Den, který se stane téměř legendárním. Neuvěřitelné útoky na stránky, medializace, patrně nejúspěšnější internetový trolling...

"Remember remember,
the tenth of January...
The moment of surrender,
because of trolling, they could not carry..."

Příští rok budu 10. leden slavit.

Maďarsko se zlobí 


Ovšem nejlepší, nejkomičtější reportáž která o našem působení byla odvysílaná, přišla z východu. Moderátor Valer Ferko a jeho show byla zkrátka dokonalá. Jednalo se o půl roku starou stránku "Na věku nezáleží :*", kde si několik členů Sdružení vytvořilo vcelku peklo, pomocí nebetyčné pedofilní recese, kterou nezajišťoval pouze název, který je na českém FB poměrně častý u debilních skupin sdružujících masy primitivní mládeže.
Největším tahákem byl profilový obrázek, zobrazující Aničku Janatkovou a Otakara Tomka, mezi nimi srdíčko a vše sdělující nápis "ptze plste love".

Miliony bakterií budou kuckat a zlobit se, mlátit se do hlavy a bušit do klávesnic. Tak se stalo.

Reportáž neuvěřitelná, vraždící hlášky: "Pachatelem je pravděpodobně neznámý muž.", "Stránka byla pravděpodobně založena ze zahraničí, pravděpodobně z České republiky."

Po celém FB se rozmohla ovčí kampaň - "bojuj proti pedofilům - nahlaš jejich stránku." Tak jsme tedy nejen my, ale i potenciální policisté přišli o stránku. A nádavkem i o Klub Sklepních Chovatelů. Smutné, ale stálo to za to.

Děkujeme všem, co nás nechtějí upálit a taky těm, co chtějí. Motivujete nás.




















5 komentářů:

  1. Docela legrační bylo sledovat i to, když umřel Václav Havel a já na svůj blog na iDnesu se přiznal k tomu, že nebýt té opičárny kolem toho, bylo by mi to úplně jedno (stejně jako v případě úmrtí jakéhokoliv jiného člověka). Proti Vašim počinům to byl setsakra slabý čajíček, ale odezva od podrážděných ovcí byla taky slušná - že prý jsem hovado, buran, hulvát, duševně jednoduchý, morálně nevyzrálý apod. V některých případech to asi některým diskutujícím leželo v žaludku, jako např. jistému Janu Veselému, který se pak v diskuzi vesele oddával stalkingu. Leč na druhou stranu to byl můj sice nejkratší, ale nejúspěšnější článek :)
    A tak trollingu zdar :)

    OdpovědětVymazat
  2. A to je vše co bych vám řekl o válce ve Vietnamu.

    OdpovědětVymazat
  3. úvěrová společnost, která mi poskytuje půjčku ve výši 5 000 000,00 USD, když ostatní investoři půjčky zanedbali moji nabídku, ale pan benjamin lee mi poskytl úspěšnou půjčku. Jsou přímo zapojeni do financování půjček a projektů z hlediska investic. poskytují finanční řešení společnostem a jednotlivcům, kteří hledají přístup k fondům kapitálových trhů, mohou vám pomoci financovat váš projekt nebo rozšířit vaše podnikání .. e-mailový kontakt :::: také 247officedept@gmail.com nebo napište na číslo whatsapp na + 1- ( 989-394-3740)

    OdpovědětVymazat